23. maaliskuuta 2014

Käyttämättömästä käyttökelpoiseksi

Kuten aiemmin kerroin, niin minulla on tapana aloittaa uusi projekti ennen kuin vanhat ovat valmiita. No, tämä vanha rahi oli joulun aikaan sellainen. Ilmeisesti mummu ja pappa ovat jossain vaiheessa siihen jo kertaalleen kankaan uusineet, koska runkoa ympäröivää pahvia oli laitettu uudelleen kiinni taksoilla ja pienillä nauloilla ja olipa joku varmaan loukannutkin työtä tehdessä, kun sisällä oli pieni veritahra.

Vanha kangas lähti irti helposti ja siitä sai mallin uuden päällisen ompeluun. Sen uuden kankaan valinta olikin sitten vaikeampi asia, mutta päätös syntyi lopulta äitini toimesta. Koska uusi päälikangas on vaalea ja kovin ohut, niin uudistuneessa rahissa on nyt yksi vanukerros pehmentämässä pinnan tuntua ja vaalea vuorikangas.




Tuo uusi kangas on ostettu todella ihanasta Sonjan Sisustupuodista Mynämäeltä.



Punasävyinen vanha lipasto on isäni entisöimä ja kotini rakkaimpia huonekaluja.

2 kommenttia:

  1. Joka mummulan lankakerien säilytysjakkara! Arvelisin,että tuo vihreä-harmaa on alkuperäinen kangas, sillä tuollaisia ne yleensä olivat eli harmaan kanssa yhdistettynä jokin muu väri. Ehkä sitä on joskus korjattu. Saipas nyt mukavan kodin. Mikäs seuraavaksi valmiiksi? Odottelen!!!

    VastaaPoista
  2. Nyt siellä on villasukkia. :) Nyt taitaa aika mennä töihin ja pieniin korjausompeluihin, joten katsotaan, koska tulee taas jotain valmiiksi...

    VastaaPoista