13. maaliskuuta 2014

Pinkkiä piristystä

Heräteostos, hetken mielijohde, harkittu valinta vai pitkään mietitty hankinta. Viikonlopun shoppailun lopputuloksena taisi kyllä tulla kotiin kaikkein eniten heräteostoksia. Kaipa nekin ovat välillä oikeutettuja, eihän kaiken aina tarvitse olla niin tarkkaan harkittuja ja pohdittuja hankintoja. Sisustan oman mielihaluni mukaan, mutta myönnän, että sisustustrendit saavat minut välillä mukaansa. Maalaisromanttinen sisustustyyli on ehkä eniten minua, jos jokin tyyli pitäisi valita ja sitä ilmentää parhaiten mieltymykseni vanhoihin puisiin huonekaluihin. Nyt shoppailin pinkkiä piristystä kotiini. Vaaleanpunainen huone sai pinkkiä maustetta isosta tähtityynystä ja istuinpehmusteista. Pinkki tähtimatto sen sijaan etsii vielä paikkaansa.



Ihanasta sisustuspuodista löysin nuo peltiset purkit. Näin ne ikkunassa jo ennen sisälle menoa ja kävin heti hakemassa ne itselleni. Aiemmin olen hankkinut itselleni vaaleanpunaisen purkin valkoisilla palloilla ja se saa nyt nämä seurakseen.





Shoppailureissun yhteydessä otin muutaman kuvan salaa yöpaikkamme sisustusideoista. Tässä on yksi ihana asetelma ja kauniit tulppaanit herkistävät tunnelmaa entisestään. Varsien vihreys tuo kauniin kontrastin hempeille sävyille ja onpa tuo vaalen vihreä sävy päässyt omassa kodissanikin esille.

1 kommentti:

  1. Joskus heräteostokset on niitä parhaita ostoksia :)!! Ihania pinkkejä juttuja <3!

    VastaaPoista