17. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 3 ja 4

Arkikuvahaasteessa osa 2 oli kuva työpinosta ja kalenterista. Nyt se työ onkin vienyt aikaani niin, että näiden muiden arkikuvahaasteiden päivittäminen on jäänyt kokonaan. Olen kuitenkin ottanut kuvat ja tässä teille osat 3 ja 4.

Viime viikonloppuna kävin auttamassa mökin siivouksessa. Jokakeväinen siivouspäivä osui nyt aurinkoiseen päivään ja työtä oli mukava tehdä. Tosin mökissä sisällä oli kylmempää kuin ulkona ja siksipä vanha puuhella sai luvan lämmetä.

 
 Osa 4.
Keväinen mullanvaihto sisäkukkiin on aina operaatio. Kolmen vuoden kokemuksella tiedän, että tuon viirivehkan multa pitäisi vaihtaa maaliskuussa, jotta se ei ehdi aloittaa kukintaa. Tiedän sen siksi, että kolmena vuotena minun on pitänyt vaihtaa se uuteen multaa, isompaan ruukkuun tai pienentää sitä. Kuinkas tänä vuonna kävikään... Samalla tavalla kuin aiemminkin eli koska en maaliskuussa vaihtanut multaa, niin tuossahan se nyt kukkii. Tuon kaktuksen mullan ehdin vaihtaa ja yhden nupun se jaksoikin nyt tehdä. Ulkona sinivuokot kukkivat onneksi reippaammin.

Tällaisin arkikuvin tällä  kertaa. Yritän saada lähipäivinä sen viimeisen kuvan laitettua.

1 kommentti: