18. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 5


Viimeinen arkikuvahaasteen kuva tulee tässä. Maanantaina vanha ja hieman ehkä liian korkeaksi kasvanut omenapuu kaadettiin. Syy kaatamiseen oikeastaan on (lähi)tulevaisuudessa häämöttävä kattoremontti ja tämä puu oli liian lähellä torppaa. Puu näytti suhteellisen hyvältä, mutta sisältä oli jo melko laho, joten hyvä, että se kadettiin ennen kuin myrsky olisi sen kaatanut. 
Hieman haikein fiiliksin puu kaatui, koska juuri tämä puu muistuttaa minua eniten mummustani. Mummulla oli tapana katsoa ikkunasta, kun puu oli kukassa ja itsekin viime keväänä istuin ikkunan luona ihastelemassa kukintaa. Valkeakuulas on myös melkeinpä ainoa omenapuu, jonka omenoita suostun syömään.





Tuossa pienessä kuvassa on kuvattuna jokin pappani tekemä työväline, joka löytyi samaisena päivänä pihalta. Kaiketi pappa on joskus ollut ojaa laittamassa kuntoon ja on tullut kiire syömään mummun kutsuessa ja niinpä työväline on jääyt pihalle. Sieltä se nyt tuli esiin, kun kaivuri kävi tuota ojaa kaivamassa. :)

Näin on kaikki viisi kuvaa julkaistu ja saas nähdä, koska ehdin seuraavan päivityksen tekemään ja mistäköhän aiheesta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti