17. kesäkuuta 2014

Remonttihammasta kolottaa




Nyt tuunattu uunipelti on kiinni keittiössä ja vieläpä oikealla paikalla. Pelti tuli kiinni muuriin, joten tarvitsin kiinnittämiseen muutamia työkaluja. Löysin papan kätköistä sopivan kokoiset proput ja koska en saanut isääni kiinnityshommiin, päätin tehdä sen itse. Eiköhän se tuolla nyt pysy... Ja tällä kertaa ei edes tarvittu ohjeita, vaikka olenkin tällaisen sivuston joskus tallentanut koneelleni muistiin.  :)

Keittiön lattialla on säilytyksessä 4,5 metriä pitkää lattialautaa 12 pakettia, joten ehkäpä kesän aikana tulee vielä kuvia makuuhuoneen remontista. Ensi viikolla käyn myös tilaamassa tapettia, kunhan saan päätettyä, että pidänkö oman valintani vai otanko kenties sittenkin myyjän ehdottamaa tapettia. 

Sain myös vihdoin ostettua itselleni Keisarinna-valaisimen, jota olen ihaillut jo muutaman vuoden. Se etsii vielä paikkaansa olohuoneesta ja saattaapi se päätyä makuuhuoneeseen sitten, kun sen remontti on valmis. Nuo pienet Aarikan tuikut olivat alunperin oranssin väriset, mutta pitkän (vuosien) pohdinnan jälkeen päädyin maalaamaan ne valkoisiksi. 



Nyt olen tehnyt ulkona pihahommia ja juhannusta odotan jo kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti